Misterhardy logo

Filters

Vectair Systems

Sorteren op:

Aan het laden...

Vectair Systems

temp image alt

Vectair

Koop alle Vectair producten eenvoudig en snel via Schoononline.nl! Vectair Systems® biedt unieke en doordachte oplossingen voor een hygiënisch toilet- en wasruimte. Dit zijn oplossingen die de lucht in de toiletruimte verfrissen, zoals de prozone, omniscent en airoma luchtverfrisser. Maar ook sanitizers voor de toiletbril of andere oppervlaktes. En prima afvalbakken en dameshygiene bakken die goed afsluiten en de inhoud uit het zicht houden. Dit gecombineerd met speciale reukmaskerende en bacteriewerende afvalzakken biedt uiterste hygiëne voor ieder toilet. Vectair® heeft ook oerdegelijke oplossingen voor het verschonen van baby's of het veilig zitten van baby's aan tafel.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.be

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.