Misterhardy logo

Filters

[Doelgroep] Horeca

Sorteren op:

Aan het laden...

[Doelgroep] Horeca

Horeca

Alles voor: Horeca

Hotels, restaurants en café's bieden een huiselijke omgeving weg van het eigen huis, waarin iedere gast zich prettig moet voelen. De reinheid van een ruimte waarin iemand vertoeft, draagt aanzienlijk bij aan het comfort van deze bezoeker.

De basis hygieneproducten zoals handdoekpapier, toiletpapier en handzeep zijn uiteraard onontbeerlijk. Echter hier spelen wij in op de meer specifieke producten die hygiene problemen effectief en simpel oplossen de de gebruiker een toegevoegde waarde biedt, wellicht zelfs ongemerkt.

Voor het gemak van de kleinste gasten en hun ouders is het belangrijk dat u een veilige, stevige en schone plek kunt aanbieden voor het verschonen en wegwerpen van luiers. En dat u een volwaardige kinder- en baby zitplaats kunt creëren. Onze Babyminder producten zijn allen goedgekeurd voor Europese regelgeving omtrent kinderproducten en veiligheid en wij ontvangen veel positieve geluiden van onze klanten in het gebruik. Ze zijn stevig en slim gedesigned. bekijk de opvouwbare verschoontafel, de stapelbare kinderstoel en de voetbediende afgesloten luieremmer.

In Horeca gelegenheden is altijd een samenloop van veel personen en vooral de toiletten krijgen het dan zwaar te verduren. Het schoonhouden van een druk bezocht toilet is een enorme uitdaging, waarvoor wij u graag een aantal tips geven;

  • Zorg voor voldoende afvalbakken, hierdoor beperkt u rommel op de grond tot een minimum.
  • Zorg voor afgesloten dameshygiënebakken of damesverbandzakjes om nare geurtjes te voorkomen en bacterie overdracht tegen te gaan.
  • Zorg voor een passende capaciteit toiletpapier en dispensersysteem.
  • Zorg voor een sanitizer middel voor schoonmaken van de toiletbril of kies een toiletbrilhoes dispenser.
  • Zorg voor een zeepdispenser die niet drupt op het blad of de muur.
  • Zorg ervoor dat alle dispenser en afvalbakken aan de muur gemonteerd zijn, zodat de vloer snel gereinigd kan worden. 

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.be

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.