Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Sanita

temp image alt

Sanita

Sanita maakt al 110 jaar klompen en veiligheidsschoenen voor iedereen die zicht dagelijks inzet om de boel draaiende te houden, in de gezondheidszorg, productie, restaurants, catering en bouw. Sanita professionele werkschoenen worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, met respect voor vakmanschap en moderne technologie en onderzoek. Sanita schoeisel voldoet aan de eisen en wensen van professionele gebruikers.

Voor de bouw en nijverheid zijn de Sanita Colorado-S3 en de Sanita Amazon-S3 werkschoenen de meest verkochte allround veiligheidsschoenen. Beiden met een kap van geolied nubuckleer, composiet veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool van vezels. Een veilige en comfortable werkschoen.

In de gezondheidszorg zijn de medische klompen van Sanita vaak gezien. De sanita veiligheidsklomp biedt maximaal comfort, veiligheid en flexibiliteit en stijl.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.be

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.