Misterhardy logo

Filters

Tiger Grip

Sorteren op:

Aan het laden...

Tiger Grip

temp image alt

Tiger Grip

Tiger Grip overschoenen zijn de oplossing ter preventie van valpartijen, schokken en glijpartijen op vervuilde, natte of gladde vloeren. Ook biedt tiger grip veiligheidsoverschoenen bescherming van bezoekers op bouwterreinen, magazijnen en andere werkvloeren middels de veiligheidsneus en verstevigde zool. Tiger grip overschoenen zijn kwalitatief hoogwaardig en uiterst flexibel inzetbaar. De Tiger grip veiligheidsoverschoen is van flexibel PPE rubber en is hierdoor eenvoudig over elke platte schoen aan te trekken. Ideaal voor bezoekers van uw bedrijf of collega's die even het magazijn of werkplaats in moeten lopen of flexwerkers. U hangt ze eenvoudig naast de deur van het magazijn aan bijvoorbeeld een kapstokhaak. Alle Tiger grip overschoenen zijn er in 4 maten welke samen alle schoenmaten vanaf maat 34 t/m maat 48 afdekken. Bekijk het hele assortiment.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.be

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.