Misterhardy logo

Filters

Euro Products

Sorteren op:

Aan het laden...

Euro Products

temp image alt

Euro Products

MTS Euro Products is sinds 1991 de kennispartner en leverancier op het gebied van hygiëne producten. Met het ruime assortiment aan toilet- en handdoekpapier, Euro dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen is Euro Products een one-stop-shop van eigen- en private label producten. Schoononline.nl levert uw als zakelijke eindgebruiker het complete Euro Products assortiment.

One-stop-shopping met Euro Products

MTS Euro Products is een onafhankelijke speler. Zij werken volgens het ‘one stop shopping’ concept, dit betekent dat zij het assortiment haarfijn kunnen afstemmen op wensen van de klanten. Door het continue verbeteren en blijven innoveren profiteert u van een vernieuwd assortiment. Daarnaast is duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen diepgeworteld in de bedrijfsvoering van MTS Euro Products. Veel producten beschikken over het FSC-keurmerk en een Europees Ecolabel.

Euro dispensers en meer

Bij MTS Euro Products hebben wij de keuze uit een breed assortiment aan:- Euro Toiletpapier- Euro Handdoekpapier- Euro Poetspapier- Euro Handzeep- Euro Dispensers- Euro Nonwovens- Euro Absorptiematerialen- Euro Poetslappen

MTS Euro wereldwijd actief

Met klanten in meer dan 37 landen, eigen flexibele productielijnen en een distributiecentrum in regio Rotterdam is MTS Euro products gegroeid naar een toonaangevend Europese producent en leverancier. Er is altijd direct contact met de vaste accountmanager die Schoononline.nl kent, meedenkt en ons op de hoogte houdt van de laatste hygiëne-ontwikkelingen.

Onafhankelijke papierfabrieken MTS Euro Product denkt in oplossingen zowel voor klanten als voor uw als eindgebruiker. Zij hebben de beschikking tot verschillende onafhankelijke papierfabrieken waardoor zij snel kunnen schakelen en maatwerk leveren. Dit geeft hun de vrijheid om het assortiment samen te stellen uit producten van diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Ook heeft Euro products een uitgebreide dispenser assortiment met eigen merken als de Euro Pearl dispensers en de Euro Quartz dispensers.

Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die MTS Euro Products maakt tot wat zij zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

+31 85 8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.be

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.